Welkom,

Vul de gezondheidsenquête in

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Vul de gezondheidsenquête in

Is jouw Drent geboren in 2015, 2018 of 2021? Vul dan de gezondheidsenquête in.
De enquête vind je op https://drentschepatrijshond.com/gezondheidsenquete/. Het invullen duurt maximaal 10 minuten.

Iedereen kan de enquête invullen.
Het maakt niet uit of je lid bent van een rasvereniging. Gezondheid is belangrijk voor alle Drenten. Is jouw hond overleden? Vul dan toch de enquête in. Geef in de enquête aan dat jouw hond is overleden. Vul de enquête zo volledig mogelijk in. Ook als je Drent geen problemen heeft. Het is voor ons ras van groot belang!

Jouw hulp is hard nodig!
Door de enquête in te vullen help je ons om gezondheidsproblemen bij de Drentsche Patrijshond te signaleren, te registreren en aan te pakken. Alle informatie is welkom en nodig! Één melding van een ziekte kan al voorkomen dat toekomstige pups ook ziek worden.

Register ZooEasy
Wij sturen de enquête elk jaar naar de eigenaren van honden die dat jaar 3,6 of 9 jaar worden. Wij zetten de gezondheidsgegevens in het Register ZooEasy. Dat is een database. Hierin gezondheidsgegevens en uitslagen van shows en jachtproeven. Veel fokkers gebruiken het Register. Ze gebruiken de informatie bijvoorbeeld bij hun keuze met welke honden ze gaan fokken.
Hoe meer gegevens er in het Register staan hoe beter. Een fokker kan dan betere keuzes maken. En de vereniging krijgt een beter beeld van hoe het met het ras gaat.

Vragen?
Heb je vragen over de gezondheidsenquête? Wij beantwoorden deze graag. Mail naar register@drentschepatrijshond.org.

26 april 2024
Nieuws
Webredactie
[ba_social_share show_text="off" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][ba_social_share_child _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="facebook" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="email" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="whatsapp" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][/ba_social_share]