Welkom,

Keurverslagen Fokkerijdag

  1. Home
  2. Nieuws
  3. EVC
  4. Keurverslagen Fokkerijdag

Op zaterdag 30 september 2023 hebben we de Fokkerijdag in Ede mogen beleven. Dit jaar waren zowel reuen als teven welkom en daar hebben maar liefst 71 Drenteneigenaren gebruik van gemaakt. Het was weer een echte Drenten-liefhebbers-dag met veel in de fokkerij geïnteresseerde mensen en veel mooie honden.

De dag was georganiseerd door beide rasverenigingen: de Drentsche Patrijshonden Club Nederland en de Vereniging De Drentsche Patrijshond (VDHP) gezamenlijk. Het was een genot om samen dit evenement voor te bereiden en te genieten van een mooie en nuttige dag voor allen die de Drent een warm hart toedragen.

De keurverslagen kunt u raadplegen via deze link: keurverslagen

30 september 2023
EVC | Nieuws
Rob van der Meer
[ba_social_share show_text="off" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][ba_social_share_child _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="facebook" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="email" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="whatsapp" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][/ba_social_share]