Welkom,

Stappenplan en info-avond fokken

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Stappenplan en info-avond fokken

Op de Fokkerijdag is het Fok Informatiepunt Teven (FIT) gepresenteerd. Bij het informatiepunt hebben wij waardevolle gesprekken gevoerd over het fokken met je hond. Daar willen wij graag een vervolg aan geven door een online informatieavond te organiseren.

Datum 28 november 2023 om 20:00 uur
Online via Teams

Aanmelden kan hier via het e-mailadres van FIT

Ook hebben wij op de Fokkerijdag een schema uitgedeeld waar de stappen op staan die gevolgd kunnen worden. Klik op de link om het stappenplan te bekijken.
Mochten er vragen zijn dan horen wij ze graag. We hopen u op dinsdag 28 november digitaal te ontmoeten.

Op de pagina Fokbeleid kunt u meer lezen over fokken en het Verenigingsfokreglement.

Namens het FIT-team:
Renate Klaas, Karin Peters, Linda Punselie, Christel Schulte en Annet Rap

5 oktober 2023
Nieuws
Webredactie
[ba_social_share show_text="off" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][ba_social_share_child _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="facebook" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="email" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="whatsapp" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][/ba_social_share]