Welkom,

Verslag Reuendag 2022

  1. Home
  2. Nieuws
  3. EVC
  4. Verslag Reuendag 2022

Zaterdag 24 september 2022 organiseerden we de Reuendag. We denken dat het een mooie Drentendag is geworden. Een supermooi aantal inschrijvingen van 71 reuen en – ondanks de regenachtige weersvoorspelling - bijna geen absenten! En iedereen die ervoor koos om te komen, deelnemers en ‘kijkers’, werden beloond: het was op het laatste uurtje van de dag na prima weer.

In een hele fijne ontspannen sfeer was het genieten van de indrukwekkende parade van mooie, veelbelovende reuen! Dat geeft goede kansen om de diversiteit in ons ras te behouden.

Een woord van dank aan de gastheer en -vrouw mag zeker niet ontbreken. Harmen en Marleen Woestenenk stelden hun mooie terrein beschikbaar en boden zowel in de voorbereiding als op de dag zelf heel veel hulp en ondersteuning. Heel hartelijk dank daarvoor!

De keurverslagen kunt u raadplegen door te klikken op deze link. Op de pagina die dan wordt getoond, kunt u op een regel klikken om het verslag van de betreffende hond te bekijken of u kunt klikken op 'PDF' om het verslag te downloaden (als 'PDF-bestand').

De foto's van de reuendag worden z.s.m. gepubliceerd op deze website.