Welkom,

Laatste kans voor de lezing over Outcross

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Laatste kans voor de lezing over Outcross

Laatste kans om je op te geven voor de lezing over outcross van 21 januari

Op zaterdag 21 januari, geeft Marjoleine Roosendaal voor leden van de VDPH een lezing in Woudenberg over outcross. Tijdens deze informatiebijeenkomst gaat Marjoleine in op allerlei vragen. Waarom zou je een ander ras inkruisen? Wat levert het op? En hoe doe je het? Welke rassen kies je? Hoe voorkom je dat je juist nieuwe problemen je ras binnenhaalt? Marjoleine vervult vele functies binnen de kynologie, van wetenschapsredacteur tot keurmeester en voorzitter van de poedelvereniging. Ze is nauw betrokken geweest bij verschillende outcrossprojecten in Nederland en heeft daar als fokker met haar eigen Wetterhouns ook aan meegedaan.

De volgende bijeenkomst over outcross is op 11 maart, ook in Woudenberg. Dan pas start de discussiefase: gaan we echt outcrossen en zo ja, hoe? Met welke rassen? Wie gaat dat doen? Hoe organiseren we het? De lezing van Marjoleine is nog een informatiebijeenkomst, geen discussiemiddag. De bijeenkomst is live in zalen- en sportcentrum De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg en begint om 13.00u, 21 januari. Leden van de VDPH kunnen zich nog opgeven via werkgroep.outcross@drentschepatrijshond.org. Zet er wel bij dat het gaat om de lezing van 21 januari.

Delen mag.

14 januari 2023
Nieuws
Webredactie
[ba_social_share show_text="off" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][ba_social_share_child _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="facebook" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="email" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="whatsapp" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][/ba_social_share]