Welkom,

Kampioensclubmatch

  1. Home
  2. Nieuws
  3. EVC
  4. Kampioensclubmatch

Zaterdag 18 september was de Kampioensclubmatch 2021 van onze vereniging. Het was een schitterende dag en de weergoden waren ons goed gezind.
Vorig jaar was er helaas geen Kampioensclubmatch in verband met corona en dus was het fantastisch om elkaar weer te ontmoeten, samen met onze Drenten. In het ochtendeel werden alle klassen gekeurd door de drie keurmeesters, de heer H.P Schenk, mevrouw M. L. Reeskamp-Blok en de heer J. Smits. 's Middags werd er gestart met de kind-hondshow, wat natuurlijk een lust voor het oog was. Alles werd aan elkaar gepraat door de heer Karel Wiegert. We hebben allemaal enorm genoten van alle mooie Drenten die we langs hebben zien komen.
Iedereen ging naar huis met zijn eigen kampioen, maar natuurlijk kon er maar één de wisselbeker winnen. Dit jaar mag Zepp fan 't Suydevelt, eigenaar A.J. Roodzant en voorgebracht door de heer J. Hoeksema (rechts op de foto) zich clubwinnnaar 2021 noemen. Van harte gefeliciteerd.

Langs deze weg bedanken we iedereen voor de deelname en de organisatie voor het neerzetten van dit geweldige evenement!

Er zijn heel veel foto's gemaakt van deze dag. Een kleine impressie hiervan (gemaakt door Jan Harryvan van http://opus56fotografie.nl/) is al te zien op de pagina Foto's Kampioensclubmatch 2021, die u kunt vinden door op de knop hieronder te klikken. De overige foto's worden later aan deze galerij toegevoegd.

Foto's Kampioensclubmatch 2021

19 september 2021
EVC | Nieuws
Webredactie
Vereniging "de Drentsche Patrijshond"