Welkom,

Kampioensclubmatch 2024

  1. Home
  2. Nieuws
  3. EVC
  4. Kampioensclubmatch 2024

Tot zondag 19 mei is de inschrijving voor de Clubmatch nog open! We gaan weer een aanloop nemen naar één van de hoogtepunten in het Drentenjaar. Dit jaar zal zal de Kampioenschapsclubmatch plaatsvinden op zaterdag 1 juni.

We zijn weer te gast op het landgoed Kernhem in Ede, een mooi terrein waar we ruime ringen kunnen uitzetten. U heeft volop de ruimte om u te installeren met alles wat u bij zich heeft: benches, klapstoeltjes, (party)tenten. Het is een buitenevenement. Het is dus aan te bevelen om de weervoorspellingen in gaten te houden en qua kleding/schoeisel rekening te houden met de verwachtingen.

De Clubmatch is altijd heel sfeervol en gezellig met natuurlijk ook een spannend element, want er staat wel iets op het spel! Om te beginnen de enorme eer om 'Clubkampioen' te worden en verder zijn er extra kampioenspunten te verdienen. Heel graag tot ziens in Ede!

Schrijf nu in, dan kunt u het niet meer vergeten en heeft u op 1 juni een onvergetelijke dag!

Klik hier om in te schrijven!

26 april 2024
EVC | Nieuws
Rob van der Meer
[ba_social_share show_text="off" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][ba_social_share_child _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="facebook" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="email" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="whatsapp" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][/ba_social_share]