Welkom,

Kampioensclubmatch 2023

  1. Home
  2. Nieuws
  3. EVC
  4. Kampioensclubmatch 2023

De inschrijving is gesloten voor de Clubmatch die dit jaar zal zal plaatsvinden op zaterdag 3 juni. We zijn weer te gast op het landgoed Kernhem in Ede, een mooi terrein waar we ruime ringen kunnen uitzetten. U heeft volop de ruimte om u te installeren met alles wat u bij zich heeft: benches, klapstoeltjes, (party)tenten. Het is een buitenevenement. Het is dus aan te bevelen om de weervoorspellingen in gaten te houden en qua kleding/schoeisel rekening te houden met de verwachtingen.

De vereniging is in 1948 opgericht uit liefde voor het ras, hopelijk komen 75 jaar later de Drenten van 2023 in groten getale naar de Clubmatch om dat te vieren. De Clubmatch 2023 wordt in ieder geval extra feestelijk aangekleed. En over dat jubileum gesproken, we hebben natuurlijk ook nog een speciale jubileum-dag tegoed op 24 juni, voor meer informatie HIER. Alle Drentenliefhebbers zijn dan van harte welkom.

De Clubmatch is altijd heel sfeervol en gezellig met natuurlijk ook een spannend element, want er staat wel iets op het spel! Om te beginnen de enorme eer om 'Clubkampioen' te worden en verder zijn er extra kampioenspunten te verdienen. Heel graag tot ziens in Ede!

13 mei 2023
EVC | Nieuws
Rob van der Meer
[ba_social_share show_text="off" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][ba_social_share_child _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="facebook" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="email" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="whatsapp" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][/ba_social_share]