Welkom,

Ine Gimbrère afgetreden als voorzitter

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Bestuur
  4. Ine Gimbrère afgetreden als voorzitter

De voorzitter van onze vereniging, Ine Gimbrère-Straetmans, is vandaag afgetreden. Zij heeft op 27 mei jl. in een brief aan bestuur en leden kenbaar gemaakt wat haar hiertoe heeft gebracht.

U vindt deze brief onder bijlage nr. 01.4 op het besloten ledendeel van onze verenigingswebsite, bij de ingekomen stukken voor de ALV van maandag 3 juni a.s.
Dit is de link naar de ALV-stukken https://drentschepatrijshond.com/vereniging/bestuurenorganisatie/ledenvergadering/alv-2024/

Na het inloggen op de website heeft u als lid toegang tot dat ledendeel. Mocht u daar niet eerder ingelogd hebben, moet u zich eerst registreren via de button REGISTREREN in het inlogscherm (de link is https://drentschepatrijshond.com/registreren/ ). U krijgt dan snel toegang. U heeft uw lidmaatschapsnummer nodig bij de registratie. Weet u dat nummer niet, neem dan contact op met mij als secretaris, dan kijk ik dat voor u na.

Het bestuur betreurt haar vertrek enorm - maar begrijpt volkomen - de beslissing van onze voorzitter. Het bestuur reageert deze week nog verder in de vorm van een verklaring die tevens als ingekomen stuk voor de ALV zal worden gepubliceerd onder bijlage nr. 01.5.

Namens het bestuur,

Manuela Plaisier
Secretaris
Tel.: 0618652056
E-mail: bestuur@drentschepatrijshond.org

28 mei 2024
Bestuur | Nieuws
Webredactie