Welkom,

Ik wil een Drent!
Ik wil een Drent!
  1. Home
  2. Ik wil een Drent!

Bij de 'aanschaf' van een Drent heeft u in principe twee mogelijkheden: een pasgeboren pup of een 'herplaatser'. Een herplaatser is een hond die al ergens gewoond heeft maar die om de een of andere reden een nieuwe baas nodig heeft. Beiden hebben zo hun voor- en nadelen en in de pagina's over pups en herplaatsers zal geprobeerd worden een en ander te verduidelijken.

Indien u zich aan het oriënteren bent of een Drent wel de juiste hond voor u is dan raden wij u aan om één van onze jaarlijkse Fokdagen te bezoeken. Deze worden doorgaans in het voorjaar gehouden. Ook kunt u de Kampioenschapsclubmatch bezoeken die in de regel in juni wordt gehouden.
Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden van o.a. de Fokdag en/of de Kampioenschapsclubmatch dan kun u zich inschrijven voor de Nieuwsbrief. Onderaan iedere nieuwsbrief kunt u zich ook weer uitschrijven!

 

Aanmeldingsformulieren en Informatiedocumenten vindt u op de download-pagina Pups en Herplaatsers.

Mirjam en Michael

Pups

Algemene informatie over Drentenpups

Puplijst

Puplijst verwachte & geboren nesten

 

Herplaatsers

Informatie over Drenten herplaatsers

Tot slot

De vereniging 'De Drentsche Patrijshond' en de voor haar optredende bestuurs- en commissieleden aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enig nadelig gevolg, direct of indirect voortvloeiend uit door haar of hun bemiddeling via het puppycontactadres of via de rubriek 'Over te plaatsen Drenten' geplaatste honden.