Welkom,

Gezondheidsenquete Drentsche Patrijshond (voorjaar 2022)

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Bestuur
  4. Gezondheidsenquete Drentsche Patrijshond (voorjaar 2022)

De Fokbeleidscommissie verstuurt elk najaar gezondheidsenquêtes naar eigenaren van een Drent die in het lopende kalenderjaar 3 of 6 jaar zijn geworden of nog moeten worden.
Normaal gesproken had u de uitnodiging in het najaar 2021 moeten hebben gehad, maar er is helaas wat achterstand ontstaan. We lopen als vereniging die nu in door dit jaar zowel in het voorjaar (april) als in het najaar (oktober) een gezondheidsenquête te versturen.

Bij deze ontvangt u als eigenaar van een of meerdere Drenten, geboren in 2015 (6-jarigen) of 2018 (3-jarigen), ongeacht of u wel of niet lid bent van een rasvereniging, deze uitnodiging om de gezondheidsenquête in te vullen.

Uw adresgegevens hebben we of ontvangen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied, de instantie die in Nederland de stambomen uitgeeft of via de fokker van uw Drent.

In deze uitnodiging vindt u de link naar het online gezondheidsenquêteformulier. Mocht u de uitnodiging niet hebben ontvangen, dan kan het zijn dat deze in uw spambox terecht is gekomen.
Is het online invullen niet mogelijk, laat u ons dat dan weten? Dan sturen wij zo snel mogelijk een enquêteformulier per gewone post.

De eigenaren waarvan geen e-mailadres bekend is, of waarvan het e-mailadres in de loop van de tijd is gewijzigd, hebben de enquête inmiddels per post ontvangen.

De enquête is open en het is voor u nu mogelijk om hem online in te vullen.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Namens het bestuur en het registerbeheer,
Manuela Plaisier       (Secretaris)
Marcel Senten          (Registerbeheer)

E-mailadres: gezondheidsenquete@drentschepatrijshond.org