Welkom,

Gezondheids enquête 2020

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Gezondheids enquête 2020

De Fokbeleidscommissie verstuurt elk najaar gezondheidsenquêtes naar eigenaren van een Drent die in het (nog) lopende kalenderjaar (2020) 3 of 6 jaar zijn geworden of nog moeten worden.

Dit jaar ontvangen eigenaren van een Drent geboren in 2014 of 2017 , dus ongeacht of u lid bent van een rasvereniging, een uitnodiging om de gezondheidsenquête in te vullen. De adresgegevens hebben we ontvangen van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied, de instantie die in Nederland de stambomen uitgeeft. (zie: houdenvanhonden.nl).

Aan de eigenaren waarvan het e-mailadres bekend is, zijn de uitnodigingen per mail verstuurd. In deze uitnodiging vindt u de link naar de online-enquête. Is het online invullen niet mogelijk, laat ons dat even weten, dan sturen wij de enquête per post naar u toe.

Ook de eigenaren waarvan geen e-mailadres bekend is, ontvangen de enquête binnenkort per post. De link naar het online enquêteformulier staat vermeld in de uitnodigingsbrief, zodat het toch mogelijk is om de enquête online in te vullen.

Geen uitnodiging

Wanneer u een hond heeft die is geboren in 2014 of 2017 en heeft u geen uitnodiging voor het invullen van de enquête ontvangen, dan kloppen de (e-mail) adresgegevens die bij ons bekend zijn waarschijnlijk niet. Wilt u ons dan a.u.b. een berichtje sturen met uw juiste (e-mail) adresgegevens? Dan passen we het aan en zorgen ervoor dat u de enquête dan toch ontvangt.

Hoe meer enquêtes worden ingevuld, hoe meer gegevens we krijgen, hoe beter we de gezondheid van de Drent kunnen monitoren. Ook wanneer uw Drent geen problemen heeft, vragen we u om mee te doen.

Alvast bedankt voor het invullen!

Namens de FBC,

Madelien Atema-van Noort,

5 november 2020
Nieuws
beheerder