Welkom,

Dekreuen
Dekreuen
  1. Home
  2. Fokkerij
  3. Dekreuen

Naar aanleiding van de oproep van de FBC in Onze Drent in het verleden en de vele persoonlijke benaderingen daarna, hebben een behoorlijk aantal reu-eigenaren hun hond aangemeld voor plaatsing op de dekreuenlijst. De vereniging is deze leden dankbaar voor de bereidwilligheid hun hond ter beschikking van de fokkerij te willen stellen en op die manier een bijdrage te leveren aan het behoud van de genetische diversiteit van ons ras.

 

Aanmelden

U kunt uw hond aanmelden voor de dekreuenlijst, opgave kunt u doen via e-mail dekreuen,D of via het online registratie formulier onder registratie dekreu. De voorwaarden voor plaatsing op de lijst leest u hier.

Uiteraard moet voorafgaand aan de dekking wel door beide eigenaren van de ouderdieren worden gecontroleerd of alle verplichte onderzoeken nog geldig zijn.

Indien U uw hond wel heeft opgegeven, maar hij staat niet in de lijst, kan het zijn dat uw hond (nog) niet voldoet aan alle voorwaarden van de fokkerij. Zodra uw hond wel aan de voorwaarden voldoet, kunt u middels een bericht aan e-mail dekreuen hiervan een mededeling doen. Uw hond zal dan zo spoedig mogelijk in de lijst worden opgenomen.