Welkom,

Fokdag 2 april: Iedereen welkom!

  1. Home
  2. Nieuws
  3. EVC
  4. Fokdag 2 april: Iedereen welkom!

Dit jaar zal de Fokdag plaatsvinden zaterdag 2 april 2022 in de Hanzehal Zutphen, Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen. De eigenaren van alle jonge honden die qua leeftijd in aanmerking komen, zijn uitgenodigd, evenals de eigenaren van de ouder-honden.

We hopen er een gezellig Drenten-evenement van te maken. Om die reden hebben we wat meer ruimte geboekt. Er is een extra ring voor ringtraining en eventueel voor andere activiteiten of demonstraties. Ook zullen we een aantal ‘marktkramen’ plaatsen waar informatie zal worden gegeven over de vereniging, over wat er komt kijken bij het fokken van een nestje en over wat u allemaal met uw Drent kunt ondernemen. Voor kinderen zal een plek worden ingericht waar zij zich kunnen vermaken. Kortom, zonder het serieuze karakter van de Fokdag tekort te doen, willen we er een leuke en leerzame dag van maken voor iedereen: zowel voor degenen die al veel ervaring hebben met de Drentsche Patrijshond als voor degenen met iets minder ervaring.

Alle deelnemers hebben de gelegenheid om mee te doen aan een korte ringtraining voorafgaand aan het moment dat u de ring in gaat. Vooral voor onervaren eigenaren van nakomelingen is dat fijn. Een paar goede tips zorgen ervoor dat het bij de nestkeuring soepel verloopt.

Iedereen is welkom! Ook als u geen deelnemer bent aan de Fokdag of geen lid van de vereniging. Voor alle liefhebbers is het een leuk evenement om (beter) kennis te maken met de Drentsche Patrijshond. Rest niets anders dan te zeggen: ik hoop tot 2 april in Zutphen, tot ziens!