Welkom,

Fokdag 2022

  1. Home
  2. Nieuws
  3. EVC
  4. Fokdag 2022

De Fokdag 2022 van 2 april in de Hanzehal in Zutphen zit er weer op. Het was een feest van herkenning. Een zaal vol met Drenten, meest pubers maar ook veel trotse en vitale ouder-honden. Veel bekende gezichten: 'pupkopers' hebben bijgekletst met hun fokker, fokkers en reu-eigenaren hebben allerlei kennis en weetjes uitgewisseld en natuurlijk is er goed gekeken de jonge honden, want het fokken staat nooit stil. Er worden altijd nieuwe plannen gesmeed.

Alles verliep soepel. Er werden ruim 100 honden gekeurd (nakomelingen en ouder-honden) en 50 ECVO-oogonderzoeken uitgevoerd. Jachthondenschool 'De JachtDrent' was bereid gevonden om apporteer-demonstraties te verzorgen. De 'Photobooth' was een groot succes. Heel veel mensen en honden hebben zich opgesteld voor de 'spiegel' (waarop te zien was wat er op de foto zou komen), om even daarna een herinneringskaart uit de printer te pakken waarop de drie genomen foto's waren te zien. Het leverde erg veel leuke reacties op.

Binnenkort zijn op deze website de foto's te vinden die zijn gemaakt door de 'huis-fotograaf Jan Harryvan. Vooralsnog hebben we alleen droge kost: de keurverslagen, klik daarvoor op deze link.

3 april 2022
EVC | Nieuws
Rob van der Meer