Welkom,

Strandwandeling te Bredene
Strandwandeling te Bredene
  1. Home
  2. Evenementen
  3. EVC
  4. Strandwandeling te Bredene

Strandwandeling te Bredene

Altijd weer hebben we veel bekijks op het strand, wanneer zo’n horde Drenten langs de vloedlijn stormt. Niet te missen dus, de Drentenwandeling op het strand bij Bredene (Vlaanderen) op 13 november 2022

De samenkomst is om 10:00 uur aan de parking aan de Kapelstraat 56 – Bredene.

Let op: er zijn verschillende parkeerplaatsen in Bredene, dus zorg dat je naar de juiste gaat.
Autosnelweg tot Oostende volgen (E40/A10) tot aan Kennedy-rotonde, afslaan richting Blankenberge/Bredene, kustbaan blijven volgen tot in Bredene. In Bredene rij je twee verkeerslichten voorbij en vlak voor de voetgangersbrug neem je rechts de voorsorteerstrook en rij je het marktplein op waar we samenkomen.
Exacte GPS coördinaten: 51°15’03,02″N/2°58’04,55″O

Om 10:30 ten laatste vertrekken we. Na ~ 3,5 km maken we een tussenstop en rond 13:00 zijn we terug op ons vertrekpunt. Het is mogelijk om een kortere route te lopen, of na de tussenstop met de tram terug naar het vertrekpunt te gaan (gelijk een leuke training voor je pup!)

Bij aanvang worden jullie verwelkomd met koffie, thee of fris met iets erbij, aan de stopplaats wordt de gekende citroenjenever en andere dranken voor hond en baas geserveerd. In Bredene is zeker mogelijkheid om achteraf nog gezellig samen iets te drinken en/of te eten.
Denk eraan om je leiband, hondenfluitje, poepzakjes en water mee te brengen voor je hond. We willen jullie er ook aan herinneren dat elk verantwoordelijk is voor zijn eigen hond! Loopse teefjes blijven thuis!

Deelname (ter plaatse te betalen): 4€ voor volwassen, 2€ voor kinderen.

Wil je komen wandelen, mail dan je naam én GSM nummer  naar: info@drentschepatrijshonden.be of telefoneer naar Ingrid Mestdagh (+32 478 59 82 93) ten laatste op woensdag 10 november. Je mag ook een berichtje/WhatsApp sturen
Meer info kan je vinden op onze site: https://drentschepatrijshonden.be

Parkeerplaats

Locatie

Bredene
Kapelstraat 56 Bredene
QR code