Welkom,

Eerstvolgende Nestreünie
Eerstvolgende Nestreünie
  1. Home
  2. Evenementen
  3. Nestreünie
  4. Eerstvolgende Nestreünie

De datum van de Nestreünie 2025 is nog niet bekend. Dit evenement zal naar verwachting in maart of april 2025 plaatsvinden.

We hopen er een gezellig Drenten-evenement van te maken. Zonder het serieuze karakter van de Nestreünie tekort te doen, willen we er een leuke en leerzame dag van maken voor iedereen: zowel voor degenen die al veel ervaring hebben met de Drentsche Patrijshond als voor degenen met iets minder ervaring.

Ringtraining

Alle deelnemers hebben de gelegenheid om mee te doen aan een korte ringtraining voorafgaand aan het moment dat u de ring in gaat. Vooral voor onervaren eigenaren van nakomelingen is dat fijn. Een paar goede tips zorgen ervoor dat het bij de nestkeuring soepel verloopt.

Deelnemers wordt verzocht zich bij aankomst te melden bij het secretariaat. Daar wordt een catalogus en een draagnummer uitgereikt.

Iedereen is welkom!

Ook als u niet deelneemt aan de Nestreünie en/of geen lid bent van de vereniging. Voor alle liefhebbers is het een leuk evenement om (beter) kennis te maken met de Drentsche Patrijshond. Rest niets anders dan te zeggen: Tot ziens!