Welkom,

Eerstkomende Fokkerijdag
Eerstkomende Fokkerijdag
  1. Home
  2. Evenementen
  3. Fokkerijdag
  4. Eerstkomende Fokkerijdag

Helaas hebben we moeten besluiten dat de Fokkerijdag, die door beide rasverenigingen gezamenlijk was gepland voor 6 juli 2024, niet door kan gaan.

Toen de inschrijftermijn op 16 juni sloot, waren er dermate weinig inschrijvingen ontvangen dat de kosten die zo’n dag met zich meebrengen niet te verantwoorden zijn.

U zult begrijpen dat we het erg jammer vinden dat we deze dag moeten annuleren, we zagen er naar uit om een mooie Drentendag te beleven met veel liefhebbers die in de fokkerij zijn geïnteresseerd.

Als kleine ‘pleister op de wond’ geeft de DPHCN een korting van € 5,- voor de Kampioenschapsclubmatch van de DPHCN op 7 september 2024 aan degenen die zich hadden ingeschreven voor de Fokkerijdag. Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de organiserende vereniging heeft deze Clubmatch een extra feestelijk tintje. Een prima mogelijkheid om in een ontspannen sfeer het exterieur van uw hond te laten beoordelen door een keurmeester.

U kunt inschrijven via deze link: OnlineDogshows. Er wordt z.s.m. op die website aangegeven op welke manier u kunt aangeven dat u voor de korting in aanmerking komt.

In ieder geval hopen we dat u uw interesse in de fokkerij vasthoudt en dat we u zullen ontmoeten op toekomstige Drenten-evenementen.