Welkom,

Drentenwandelingen
Drentenwandelingen

Tweemaal per jaar organiseert de vereniging een Drentenwandeling: één in het voorjaar (meestal op de hei) en één in het najaar (vaak op het strand). De precieze data en locaties worden aangkondigd op FaceBook, op deze website en in ons verenigingsblad 'Onze Drent'.

We verzamelen om 10.00 uur. Er staat dan koffie, cake en limonade voor u klaar. Uiteraard is er ook water en wat lekkers voor de 'Drenten'. De wandeling start rond 10.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. U kunt de wandeling inkorten voor kinderen, jonge en oudere honden. Vóór vertrek spreken we signalen af om de honden aan te lijnen wanneer dat nodig is en om baas en hond te herenigen wanneer die elkaar uit het oog zijn verloren.

De wandelingen zijn een uitje voor het hele gezin met uw Drent(en) en bieden gelegenheid om eens met anderen over uw favoriete hobby te praten.

Tijdens de wandeling zoeken we een geschikt moment voor een groepsfoto.

We kunnen uiteraard geen garantie geven voor wat betreft het weer, houd dus de weersverwachtingen goed in de gaten en denk aan goede kleding. Zeker op het strand kunnen regen en wind verraderlijk zijn.

Na de wandeling eindigen we bij een horecagelegenheid voor een warme drank of een kleine lunch (consumpties zijn voor eigen rekening) en om verhalen en ervaringen met elkaar te delen.

Foto's Drentenwandelingen

Aanmelden voor wandeling

Najaarswandeling 2021

Op zondag 7 november 2021 organiseert de vereniging de najaarswandeling 2021, die dit jaar plaatsvindt in het losloopgebied Ederheide / De Drieberg bij Ede. Uit ervaring kunnen we zeggen dat dit een prima locatie is, we lopen in de prachtige natuur en de honden kunnen er heerlijk rennen en spelen.

We verzamelen om 10:00 uur op de parkeerplaats Driebergweg, Ede bij het losloopgebied. De wandeling start om 10:30 uur en duurt zo'n anderhalf uur. Na afloop kunnen we verhalen en ervaringen met elkaar delen in een horecagelegenheid in de buurt van de wandeling (consumpties voor eigen rekening). Deelname aan de wandeling is gratis.

U kunt zich aanmelden door te klikken op de knop 'Aanmelden voor wandeling' op deze pagina en dan het formulier in te vullen en te verzenden.

Voor de kaart met de locatie, klik op: Losloopgebied Ederheide