Welkom,

Drentenwandelingen
Drentenwandelingen
  1. Home
  2. Evenementen
  3. Drentenwandelingen

Tweemaal per jaar organiseert de vereniging een Drentenwandeling: één in het voorjaar (meestal op de hei) en één in het najaar (vaak op het strand). De precieze data en locaties worden aangkondigd op FaceBook, op deze website en in ons verenigingsblad 'Onze Drent'.

We verzamelen om 10.00 uur. Er staat dan koffie, cake en limonade voor u klaar. Uiteraard is er ook water en wat lekkers voor de 'Drenten'. De wandeling start rond 10.30 uur en duurt ongeveer een uur. U kunt de wandeling inkorten voor kinderen, jonge en oudere honden. Vóór vertrek spreken we signalen af om de honden aan te lijnen wanneer dat nodig is en om baas en hond te herenigen wanneer die elkaar uit het oog zijn verloren.

De wandelingen zijn een uitje voor het hele gezin met uw Drent(en) en bieden gelegenheid om eens met anderen over uw favoriete hobby te praten.

Tijdens de wandeling zoeken we een geschikt moment voor een groepsfoto.

We kunnen uiteraard geen garantie geven voor wat betreft het weer, houd dus de weersverwachtingen goed in de gaten en denk aan goede kleding. Zeker op het strand kunnen regen en wind verraderlijk zijn.

Na de wandeling eindigen we bij een horecagelegenheid voor een warme drank of een kleine lunch (consumpties zijn voor eigen rekening) en om verhalen en ervaringen met elkaar te delen.

Foto's Drentenwandelingen