Welkom,

75-jarig lustrum
75-jarig lustrum
  1. Home
  2. Evenementen
  3. 75-jarig lustrum

Onze Vereniging is op 5 juni 1948 opgericht; dat betekent dat de Vereniging in 2023 alweer 75 jaar bestaat. Omdat we deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, zal op zaterdag 24 juni 2023 een groot feest worden gegeven voor al onze leden maar ook voor niet leden die ons ras een warm hart toedragen. Het feest begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur en zal plaatsvinden op ‘Heerlijkheid Mariënwaerdt’, Oude Waag 21, 4153 RC te Beesd. De entree is voor iedereen gratis en nagenoeg alle activiteiten ook.

Hoewel het programma momenteel nog verder vorm wordt gegeven kunnen we al wel melden dat de activiteiten gericht zijn op zowel de hond, kinderen als volwassenen. We zullen bijvoorbeeld diverse demonstraties geven met en voor de hond. Ook kun je met je hond deelnemen aan een teamwedstrijd of de jachtproef voor het C-diploma. Voor de kinderen is er een speurtocht uitgezet, kunnen ze knutselen en staat er een springkussen. Ruim voor 24 juni zal het gehele programma worden gepubliceerd op onze speciale pagina op onze website, zodat u precies kunt lezen welke activiteiten er zullen zijn.

Er zijn twee activiteiten waarvoor we (gelet op de hoge kosten) wel een eigen bijdrage van de deelnemers moeten vragen en dat zijn een vaartocht van 2 uur op de Linge (eigen bijdrage van € 10,00 pp) en een rondleiding in "Het grote huis" (eigen bijdrage van € 5.00 pp).

Omdat de Lustrumcommissie graag vroegtijdig een inschatting wil hebben van het aantal personen dat onze lustrumdag zal gaan bezoeken, hebben we een enquête opgesteld. De enquête bevat de volgende vragen.

  1. Kom je naar de lustrumdag (en met hoeveel personen)?
  2. Wil je met je hond deelnemen aan de jachtproef voor het C-diploma?
  3. Wil je met je hond deelnemen aan de teamwedstrijd?
  4. Wil je 2 uur gaan varen op de Linge? (kosten €10.00 pp)
  5. Wil je een rondleiding in 'Het grote huis’? (kosten € 5.00 pp)

De enquête is geen officiële inschrijving voor deze dag, maar is uitsluitend bedoeld om de organisatie een beeld te geven van het aantal personen dat we op de 24e kunnen verwachten. Wij verzoeken eenieder dan ook om deze enquête te willen invullen.

Namens de Lustrumcommissie,
Bouke Spits