Welkom,

De gezondheidsenquête staat weer online

  1. Home
  2. Nieuws
  3. De gezondheidsenquête staat weer online

Onze Vereniging houdt elk jaar een gezondheidsenquête. Heeft u een Drentsche Patrijshond die geboren is in 2016, 2017, 2019 of 2020? Vul dan de enquête in!

Vul de enquête online in

Vul de enquête in op https://drentschepatrijshond.com/gezondheidsenquete. Heeft u meerdere Drenten uit de genoemde jaren? Vul dan voor elke hond een aparte enquête in. ALLE eigenaren van een Drentsche Patrijshond uit de genoemde jaren kunnen de enquête invullen. Het maakt niet uit of u wel of geen lid bent van een rasvereniging.

Uw hulp is hard nodig!

Als u de enquête invult helpt u ons om gezondheidsproblemen bij de Drentsche Patrijshond te signaleren, te registreren en aan te pakken. Alle informatie is welkom en nodig!  Vul de enquête zo volledig mogelijk in. Ook als uw Drent geen problemen heeft. Het kost u slechts een paar minuten van uw tijd, maar is voor ons ras van groot belang!

Zoveel mogelijk informatie nodig

Wij zetten alle informatie in ZooEasy. ZooEasy is een database waarin gegevens en uitslagen staan van de meeste Drenten. Vooral fokkers gebruiken informatie uit de database. Bijvoorbeeld bij hun keuze met welke honden ze gaan fokken. Hoe meer gegevens er in de database staan hoe beter. Een fokker kan dan betere keuzes maken en de vereniging krijgt een beter beeld van hoe het met het ras gaat.

Heeft uw hond belangrijke gezondheidsproblemen, zoals bijvoorbeeld epilepsie? Of is uw hond overleden? Wacht dan niet tot u een uitnodiging krijgt voor de enquête. Mail dan naar register@drentschepatrijshond.org.

Uitnodiging naar extra eigenaren

Normaal gesproken versturen wij de enquête naar de honden die in het lopende jaar 3 of 6 jaar zijn of worden. Er is helaas wat achterstand ontstaan in het ophalen van de gegevens van de honden. Dit jaar maken we een inhaalslag en werkt de vereniging haar achterstand weg. Dit jaar zijn daarom de Drenten die dit jaar 3,4, 6 of 7 jaar zijn of worden aan de beurt.

Vragen of mooie foto

Heeft u vragen over de gezondheidsenquête? Mail dan naar gezondheidsenquete@drentschepatrijshond.org.

Heeft u nog een mooie digitale foto van uw Drent waar geen personen bij staan? Mail deze dan ook naar dit mailadres. Wij plaatsen deze foto dan bij de gegevens van uw hond in ZooEasy.

Alvast bedankt voor uw tijd en uw hulp!

4 maart 2023
Nieuws
Webredactie