Welkom,

BALV 22 april (update)

  1. Home
  2. Nieuws
  3. BALV 22 april (update)

Update: Bij de al geplaatste stukken voor deze BALV is ter informatie ook een aantal recent ingekomen stukken geplaatst.  Deze stukken zullen een uur voor aanvang van de vergadering ter inzage liggen voor de leden.

 
Het Bestuur van Vereniging “De Drentsche Patrijshond” nodigt de leden uit voor een Bijzondere Algemene Ledenvergadering op maandag 22 april 2024.
Wanneer u deelneemt aan de BALV vragen wij u zich vooraf aan te melden via het online aanmeldformulier. Het aanmeldformulier staat voor de leden klaar in het beveiligde ledendeel van onze website.
13 april 2024
Nieuws
Webredactie
[ba_social_share show_text="off" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][ba_social_share_child _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="facebook" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="email" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][ba_social_share_child network_type="whatsapp" _builder_version="4.18.0" _module_preset="default" global_colors_info="{}" theme_builder_area="et_body_layout"][/ba_social_share_child][/ba_social_share]