Welkom,

Drenten-Doe-Dag Lustrum 2023

  1. Home
  2. Nieuws
  3. EVC
  4. Drenten-Doe-Dag Lustrum 2023

In 2023 bestaat de vereniging 75 jaar en bereiken we dus ons 15e lustrum! Dat gaan we vieren met een gezellige Drenten-Doe-Dag voor het hele gezin: volwassenen, kinderen en zeker ook voor de  honden. Zet de datum maar vast in uw agenda: zaterdag 24 juni 2023. De locatie is historische grond voor de vereniging: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd.

Er zullen allerlei demonstraties en workshops zijn waardoor u en uw hond worden geprikkeld om mee te doen, bijvoorbeeld: speelse jachtproefjes voor iedereen, serieuze proeven voor de geoefende honden, parcours behendigheid (van de hond en/of het baasje!), ringtraining en vachtverzorging. De lustrum-commissie staat open voor al uw suggesties en ideeën en wil graag weten wat u leuk zou vinden. Binnenkort kunt u dat laten weten in een enquête op Facebook.

Kinderen zijn ook van harte welkom en we denken niet dat zij zich zullen vervelen. Ze kunnen meedoen aan veel van de hond-gerichte activiteiten maar er zullen er ook attracties en workshops zijn speciaal voor jonge kinderen.

Kortom: we hopen ons lustrum te vieren op een manier dat al onze leden en hun gezinnen een hele leuke Drenten-dag kunnen beleven.

Hieronder ziet u een impressie van de Drenten-Doe-Dag ter gelegenheid van ons 60-jarig bestaan in 2008. Om vast in de stemming te komen!

24 oktober 2022
EVC | Nieuws
Rob van der Meer